Huis schilderwerk

Buiten

U beschikt waarschijnlijk over een prachtige woning en wilt dat ook graag zo houden.
Heeft u last van afbladderend schilderwerk en/of houtrot en verdwijnt zo langzaam het perfecte plaatje van uw woning?
Natuurlijk kunnen we samen kijken hoe we uw huisaanzicht weer kunnen opknappen. Het schilderwerk buiten heeft helaas veel te lijden met het weer.
Aangezien Nederland meer natte, vochtige dagen heeft dan zonuren, is het schilderen van de buitenkant van uw woning iets wat beter in de ‘droge’ maanden gepland kan worden. De verf kan enkel aangebracht worden op dagen dat het droog is, niet vriest en het niet te vochtig is. Een goede planning is hierbij dus van groot belang, maar niets is onmogelijk. Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen naar de juiste planning.

Maiks Schilderwerken

Binnen

De binnenkant van uw woning is daarentegen een perfecte klus om tijdens de wintermaanden uit te voeren. Weersinvloeden zijn hier niet van pas en kunt u de rest van het jaar heerlijk genieten in uw mooi geschilderde woning.
Ik kan u al het binnen schilderwerk uit handen nemen van kinderkamer tot huiskamer, van muur en plafond tot kozijn. Daarnaast kan ik u ook een professioneel kleuradvies geven. Goed en strak schilderwerk zorgt ervoor dat uw huis uw thuis wordt en u daar jaren van kunt genieten.

MaiksSchilderwerken_nieuweplint

Kitwerken

Kit randen worden vaak onderschat, maar deze beschermen uw woning tegen water en schimmels. Door de water- en luchtdichte werking van kit wordt de levensduur van uw kozijnen aanzienlijk verhoogd. Het netjes verwijderen van een verouderde kit rand is een nauwkeurig karwei dat de uiteindelijke kwaliteit van uit schilderwerk bepaald. Weet u niet zeker of deze bij u nog in goede staat zijn? Plan gerust een controle afspraak zodat ik voor u de huidige staat van uw kitwerk kan beoordelen.