Renovatie schilderwerk

Beschikt u over een prachtige woning, maar begint de tijd uw schilderwerk aan te tasten?
Is het tijd dat de buitenkant van uw woning opnieuw geschilderd wordt en/of heeft u last van houtrot? De kwaliteit is hierbij van groot belang, daarom stel ik de maximale kwaliteitseisen aan de producten waar ik mee werk. Met de beste producten en grote zorg is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Wanden, plafonds, kozijnen, deuren, plinten en trappen werk ik netjes af met al het voor- en nawerk wat hierbij komt kijken.

http://maik.klikzuiver.nl/wp-content/uploads/2017/08/houtrenovatie_1-1.gif

Onderhoud schilderwerk

Uw woning staat vol met prachtige spullen, een geweldige inrichting en u voelt zich er helemaal thuis!
Laat alles goed tot zijn recht komen met mooi afgewerkte wanden, plafonds en kozijnen.
Het oog wil immers ook wat en vergeet daarom ook zeker niet de details. Strak afgelakte deuren, plinten en trappen maken het compleet. Onderhoud het schilderwerk goed en maak van uw huis uw thuis.

Uw woning verkopen?

Voor de tegenwoordige kritisch koper met oog voor detail is een eerste indruk bepalend.
Geef uw woningwaarde een boost door deze, voordat hij in de verkoop gaat, nog mooi op te laten knappen.
Dit is een pluspunt voor de toekomstige koper en hij zal dit wellicht meenemen in het besluit voor het kopen van uw woning.

Onderhoudsplan en onderhoudscontract

Hoe lang is het ook alweer geleden dat uw woning geschilderd is? Was het nou 4 of 5 jaar?
Om te voorkomen dat het schilderwerk achterstallig onderhoud wordt, zou ik samen met u een onderhoudsplan op kunnen stellen. Met advies op maat, de leeftijd van uw woning, de huidige staat van uw woning en uw plannen voor de toekomst schrijven we dan een plan welke samen gaat met een onderhoudscontract.
Een half jaar voor het geplande onderhoud van uw schilderwerk, neem ik contact met u op. Dan kunnen we samen weer een afspraak plannen om de huidige staat te bekijken en uw woning weer te schilderen. Zo hoeft u nergens aan te denken, alleen welke kleur het deze keer mag zijn. 

Bedrijven en aannemers

Maik’s Schilderwerken is in te huren voor al het schilderwerk in en rondom uw pand. Het renoveren van een prachtige showroom, onderhouden van uw kantoor of het opknappen van het buitenaanzicht.