Iedere opdracht is anders

Omdat iedere woning of bedrijf anders is, verschillen ook de behoeften. Ik kom graag bij u op bezoek om deze door nemen. Twijfelt u of het nodig is om uw huis te laten schilderen? En wat kunt u nou eigenlijk het beste doen? Neem gerust contact met mij op, dan plannen we samen een afspraak om de huidige staat van uw woning te beoordelen. Op basis daarvan zal ik een passende offerte voor u opstellen.
Mijn werkgebied ligt voornamelijk in de regio Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda, maar soms ook buiten deze omgeving.

Goed schilderwerk is vakwerk

Levert goed schilderwerk af, en komt zijn afspraken heel goed na. Een schilder om aan te raden!!

maiksschilderwerken_referentie_robert

Robert van der Westen

Super schilderwerk geleverd!! Een aanrader!
(bron Facebook)

owen Maiks Schilderwerken

Owen - Waalwijk

Maik's schilderwerken is een echte aanrader voor iedere schilders klus in en rondom uw huis.
(bron Facebook)

Johnny Verweij Maiks Schilderwerken

Johnny Verweij

Een echte vakman!
(bron Facebook)

droog Maiks Schilderwerken

Corné Schelle

Maikel heeft bij mij de buitenkant compleet opnieuw geschilderd. Doordat er onderdelen van de kozijnen zijn vervangen ivm houtrot heeft hij alle naden netjes bijgewerkt. Daarnaast ook de kit vervangen omdat die een vochtdoorslag kregen. Super strak geschilderd en het kan er weer jaren tegenaan! 

Paulien Olislaegers

Vragen staat vrij

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heeft u na aanleiding van deze pagina vragen? Schroomt u zich dan niet om deze te stellen en dan voorzie ik u graag van een passend advies. Dit kan telefonisch, maar omdat ik wegens mijn werkzaamheden niet altijd de mogelijkheid heb om uw oproep te beantwoorden, kunt u mij altijd een SMS of WhatsApp bericht sturen. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Natuurlijk kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen en ook dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Voer deze code in om uw vraag te verzenden: captcha

Zou je graag op de hoogte willen blijven van mijn werkzaamheden? Like dan de Facebookpagina.